ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ




ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΕΡΡΩΝ "ΟΑΣΙΣ"



Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η αίτηση εγγραφής στο Δίκτυο



Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής και να τη στείλουν με φαξ στη Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Σερρών (2321059125)

"Ζωγραφίζω για τα δικαιώματά μου ως μικρός τηλεθεατής" - Μια κοινή δράση με το Συνήγορο του παιδιού


Γνωρίζοντας τη δράση του Συνηγόρου του παιδιού σε ζητήματα δικαιωμάτων των παιδιών και την ευαισθησία του σε θέματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προτείναμε την ένταξή του στο Δίκτυο των φορέων με τους οποίους συνεργάζεται το Δίκτυο Αγωγής Τηλεόρασης. Αντικείμενο της συνεργασίας μας θα είναι η από κοινού εκπόνηση ενός project για τα «Δικαιώματα των μικρών τηλεθεατών». Έτσι οι μαθητές στην επόμενη φάση λειτουργίας του Δικτύου (τους υπολογίζουμε σε 3000) θα ζωγραφίσουν κάτι σχετικό με τα δικαιώματά τους ως τηλεθεατές και θα γράφουν ένα κείμενο. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί για την έκδοση ενός φυλλαδίου-αφίσας με τα δικαιώματα των μικρών τηλεθεατών. Στο όλο project θα εμπλακεί και η κρατική τηλεόραση που είναι Χορηγός επικοινωνίας του Δικτύου.

Πανελλήνιο Συνέδριο "Παιδί και Τηλεόραση"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Σέρρες στις 20 Δεκεμβρίου 2008 το Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεύθυνσής μας. Σε αυτό ειδικοί επιστήμονες παρουσίασαν τις νεότερες τάσεις στην οπτικοακουστική αγωγή και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της διετούς δράσης του Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης.

Φωτογραφίες από το Συνέδριο

Φωτογραφίες από το Συνέδριο




Η αφίσα του Συνεδρίου

Η αφίσα του Συνεδρίου